Tervetuloa!

"Ajat väsyneenä autolla aamuauringon heijastuessa tien pintaan. Havahdut huomatessasi tien vasemmalla puolella kohoavat rakennukset ja suuret valkoiset hevostarhat. Tarhoissa oleskelee toinen toistaan erikoisemman näköisiä hevosia. Osalla hevosista on pitkä harja ja muhkeat vuohiskarvat, osa on taas korkea ryhtisempiä ja kevyempiä yksilöitä. Hiljennät autosi vauhtia katsellaksesi lähemmin, kunnes huomaat että sinua tarkkaillaan. Tarhan aidan välistä kurkistaa komea musta hevonen, sen otsatukka peittää melkein kokonaan silmät. Hevonen pärskähtää kuuluvasti ja poistuu paikalta ravaten korkein askelin. Tälläistä ravia ei löydy ihan tavallisilta puoliverisiltä, vaikka rakenteesta olisi voinut vannoa hevosen olevan puoliverinen. Uteliaisuutesi herää ja kaarrat autosi tallin pihalle. Päällystetty pihamaa paljastaa silmiisi suuren tallirakennuksen, maneesin ja pihamaan reunassa virtaavan pienen joen. Kaikkialla on täysin hiljaista. Kuulet maneesin takaa raudoitetun kavion voimistuvaa kopsetta. Kävelet katsomaan, ja löydät sieltä kentällä juuri työskentelevän ratsukon..."


Vielä kerran, Tervetuloa, olet saapunut Encoreen! Talli on oma pitkäaikainen unelmani joka vihdoin muuttui todeksi. Encore on osaltaan luxus puitteilla varustettu talli täydelliseen treenaamiseen ja hevosten pitoon. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on kuitenkin kasvattaa laadukkaita georgian grandeja vaativampaankin makuun. Georgian grande on rotuna harvinainen, rekisteröityneitä kasvattajia löytyy vain yksi kappale. Rodussa tulee olla vähintään 25% mutta enintään 75% saddlebrediä. Muita jalostukseen hyväksyttyjä rotuja ovat mm. friisiläinen, irlannincob ja irlannintyöhevonen.


Päivytykset & Ilmoitukset:
10.11-20 Talli on viettänyt hieman hiljaiseloa, mutta tulossa on suuria muutoksia!
13.13-19 Tälle vuodelle vielä muutama kasvatti ja uusi hevonen. Hevosten kilpailukalenterit ovat täyttyneet kovaa vauhtia, ensivuoden laatuarvostelut, täältä tullaan!
19.03-19 Encoreen on nyt syntynyt tasan 30 kasvattia! Tälle vuodelle on suunnitteilla useita varsoja, sekä ostohevosia ulkomailta.
22.02-19 Talliin muutti irlannincob ori Cavan's Corondum. Kasvatti Encore's Lyric ansaitsi Fines Foal- arvonimen.
17.12-18 Tallin päivittely alkakoon jälleen! Tulossa paljon uusia hevosia, sekä kasvatteja.
12.09-17 Pitkän hiljaiselon jälkeen on taas aika palata tallin pariin!
7.12-16 Twinkle kantakirjattiin 2-palkinnolla ja Sparkle 3-palkinnolla. Vuoden viimeisimmät kasvatit syntyvät lähipäivinä.
2.12-16 Synonym to Shadow kantakirjattiin 1-palkinnolla! Ensimmäinen 3-polvinen gg kasvatti syntyi talliin!
Uusimmat kuvat

~Kics

(VRL-05293) kikkaponifani@hotmail.com

Yhteistyössä Hazard, Valmarya & Ravenwood Ranch

Muita piirrettyjä talleja: Hukkasuo